Een veelbelovende nieuwe thrillerreeks die zich in het doorgaans rustige Vlaams-Brabantse Werchter afspeelt, een pittoresk dorp waar je zeldzame vogelsoorten, wandelaars en fietsers, én Bruce Springsteen kunt tegenkomen. Born To Be Wild verschijnt eind mei 2024. Alors on danse wordt verwacht in 2025 en Psychokiller in 2026.

Born To Be Wild. Een Werchterthriller:

Streekreporter Lexi Callier uit Werchter is 37, motard en rock-’n-roll. Wanneer haar blinde dochter Laetitia op internaat gaat, heeft ze de handen vrij om haar droom te realiseren. Ze bombardeert zichzelf tot onderzoeksjournalist en zet haar tanden in een reportage over de Werchterse motorclub Sons of Jinx.

Daar ontmoet ze de charismatische Leo, met wie ze meteen een klik heeft. Maar kan ze hem wel vertrouwen? En hoe zit het met de andere clubleden, wie zijn ze echt? Meegesleept door haar onstilbare nieuwsgierigheid loopt Lexi een paar mensen stevig in de weg. Pas wanneer ze de waarheid ontdekt over de dood van een vrouw die bij de club hoorde, begrijpt ze met wie ze te maken heeft. Maar dan is het te laat.